Vernissage, kvarteret Almen 2/8

Vill börja med att rikta ett stort tack till alla er som besökte min och Jessicas vernissage under torsdagen. Hade aldrig kunnat drömma om att det skulle komma såpass mycket folk. Mingel, allsång och magisk stämning under hela kvällen. En riktig braksuccé. Otroligt kul att även få sälja några av mina och Jessicas tavlor på plats i Almen. Tavlorna kommer hänga kvar V33 ut så har ni inte varit och kikat än rekommenderar jag er att ta en tur. Några bilder från kvällen följer nedan. Må bäst!

Graffiti sommarlovsaktiviteter, Arvika

Under gårdagen fick jag äran att vara en del av Arvikas sommarlovsaktiviteter. Barn och ungdomar fick chansen att pröva på graffiti tillsammans med mig. Trots att det var otroligt varmt så tyckte jag att uppslutningen ändå var bra. En väldigt lyckad dag med många glada miner från ungdomarna. Lite bilder från dagen hittar ni nedan. På återseende!

 

Kvarteret Almen V31 & 32

Från och med idag och två veckor framåt hittar ni mina och Jessica Rundhs konstverk i kvarteret Almen. Varför inte ta en fika i Almen och spana in lite konst i det fina sommarvädret? Vi kommer även att ha vernissage den 2 augusti kl 17:00. Varmt välkomna!

Vernissage 16/6

Vill rikta ett stort tack till alla er som besökte mig under lördagens vernissage. Otroligt kul att så många tog sig tiden att kika förbi. En otroligt lyckad dag med andra ord. Hoppas vi ses igen under sommaren. Sommarens öppettiderna hittar ni under fliken ”Utställningar”.

Må bäst!

Vernissage Galleri Runnevålen, Kil 14/4

Då var vernissagen avklarad. Stort tack till alla er som besökte mig under lördagen. En riktig toppendag blev det. Tavlorna hänger nu kvar fram tills den 29 april om ni inte hade möjlighet att kika förbi under helgen. Öppet lördag 12-16, söndag 12-16 samt onsdag 18-20. Laddar upp lite bilder från dagen. Ha de fint så hörs vi!

Snart är det dags!

Helgen närmar sig med stormsteg och på lördag är det äntligen dags för vernissage. Hoppas jag får se så många av er som möjligt. Välkomna till Galleri Runnevålen i Kil mellan 12-16.

Marbella, Spanien 7/3 – 28/3

På återbesök i soliga Marbella. Alltid lika skönt att fly undan vintermörkret och ladda om batterierna inför det som komma skall. Har hunnit med allt från fotboll i Sevilla till graff i Fuengirola. Lite otur med vädret första tiden men har även fått en hel del sol. 3 veckor går alldeles för fort men ändå skönt att komma hem till rutinerna igen. Next up är vernissage och utställning (Kil) i slutet av april. Postar ett gäng bilder från resan. Vi hörs och hoppas att jag får se några av er i Kil. På återseende kära vänner!

Gott nytt år!

Ett spännande 2017 går mot sitt slut. Vill rikta ett stort tack till alla som har besökt mig på olika platser under året för att spana in just min konst. Ni är guld värda. Nu blickar vi framåt mot ett spännande 2018. Kommer självklart hålla er uppdaterade här om vad som händer och sker. Önskar er alla ett riktigt gott nytt år så hörs vi. Må bäst!