Vernissage 16/6

Vill rikta ett stort tack till alla er som besökte mig under lördagens vernissage. Otroligt kul att så många tog sig tiden att kika förbi. En otroligt lyckad dag med andra ord. Hoppas vi ses igen under sommaren. Sommarens öppettiderna hittar ni under fliken ”Utställningar”.

Må bäst!

Vernissage Galleri Runnevålen, Kil 14/4

Då var vernissagen avklarad. Stort tack till alla er som besökte mig under lördagen. En riktig toppendag blev det. Tavlorna hänger nu kvar fram tills den 29 april om ni inte hade möjlighet att kika förbi under helgen. Öppet lördag 12-16, söndag 12-16 samt onsdag 18-20. Laddar upp lite bilder från dagen. Ha de fint så hörs vi!

Snart är det dags!

Helgen närmar sig med stormsteg och på lördag är det äntligen dags för vernissage. Hoppas jag får se så många av er som möjligt. Välkomna till Galleri Runnevålen i Kil mellan 12-16.

Marbella, Spanien 7/3 – 28/3

På återbesök i soliga Marbella. Alltid lika skönt att fly undan vintermörkret och ladda om batterierna inför det som komma skall. Har hunnit med allt från fotboll i Sevilla till graff i Fuengirola. Lite otur med vädret första tiden men har även fått en hel del sol. 3 veckor går alldeles för fort men ändå skönt att komma hem till rutinerna igen. Next up är vernissage och utställning (Kil) i slutet av april. Postar ett gäng bilder från resan. Vi hörs och hoppas att jag får se några av er i Kil. På återseende kära vänner!

Gott nytt år!

Ett spännande 2017 går mot sitt slut. Vill rikta ett stort tack till alla som har besökt mig på olika platser under året för att spana in just min konst. Ni är guld värda. Nu blickar vi framåt mot ett spännande 2018. Kommer självklart hålla er uppdaterade här om vad som händer och sker. Önskar er alla ett riktigt gott nytt år så hörs vi. Må bäst!

Öppet hus 4/11 på PT-hörnan, Karlstad

På lördag kör PT-hörnan öppet hus och jag kommer befinna mig på plats mellan 11-17 för lite livegraff. Kommer även ha lite konst till försäljning i lokalen. Fina erbjudande på PT-hörnans tjänster utlovas samt att deras personliga tränare kommer att finnas på plats om ni har frågor eller funderingar. Hoppas vi ses där!

Marbella, Spanien 16sep – 30sep

Nu har jag landat i Sverige igen efter 15 grymt sköna dagar i Marbella. Som jag skrev i föregående inlägg så reste jag från Sofia där jag gjorde ett snabbt stopp. Precis som i Sofia fick jag med mig lite graff även här. Fann en butik i Malaga som sålde cans för att sedan styra vidare mot Fuengirola där de hade lagliga väggar intill en Skatepark. Där spenderades ett ex antal timmar. Utöver målandet har jag även hunnit med att besöka toppen av Gibraltar. Ett stopp ni absolut måste göra om ni är i närheten någon gång. Nu är batterierna laddade och jag är redo för en spännande höst/vinter. Några projekt är på gång och jag kommer självklart hålla er uppdaterade här. Må bäst!

 

Sofia, Bulgarien 13sep – 16sep

Under den gångna veckan gjorde jag ett besök i Sofia, Bulgarien där jag bland annat hälsade på brorsan. Hade inga högre förväntningar på staden i sig men blev positivt överraskad. Hann med att spana in både konst och kultur under de tre dagarna jag var på plats innan flyget styrde vidare mot Marbella. Maxade dagar helt klart. Fick även chansen att graffa lite under Lion Bridge vilket var en upplevelse i sig. Postar lite bilder från resan nedan. Kommer även posta lite bilder från Marbella så stay tuned!