Värmlands Konstförening

Kul att bli uppmärksammad och få resestipendium av Värmlands konstförening, förhoppningsvis bär det snart iväg till Hamburg.

Stort tack! 

Hemslöjd

Jag är jätteglad att kunna berätta att nu finns min konst även på Värmlands Hemslöjd så gör ett besök om ni är i Karlstad

Butiken ligger på Västra Torggatan 18 i centrala Karlstad

2018

Ett spännande 2018 är nu slut. Vill rikta ett stort tack till alla som har besökt mig på olika platser under året för att spana in just min konst. Ni är guld värda. Nu blickar vi framåt mot ett spännande 2019 och vad det har att erbjuda. Kommer självklart som vanligt hålla er uppdaterade här om vad som händer och sker. Vi hörs och ses!

/Hampus

Öppna ateljéer, Karlstad 15/12

15/12 var det dags för öppna ateljéer på Herrhagen. En riktig folkfest med andra ord. Otroligt kul att så många tog sig tiden att komma och spana in mina och Jessicas verk. Vi hade båda egna tavlor men även några verk som vi har målat tillsammans. Knäppte några bilder under dagen som ni hittar nedanför.

 

Vill även passa på att önska er en riktigt god jul. På återseende!

/ Hampus

Update!

Som ni har märkt har det varit lite dålig uppdatering här under hösten. Ni som följer mig på sociala medier har säkerligen märkt att det är mer fart på facebook och instagram. Tänkte skriva ett litet inlägg vad som har hänt under hösten. Som jag skrev på facebook efter att jag stängde för sommaren. Stort tack till alla er som kom och besökte mig under denna säsong. Otroligt kul att så många tog sig tiden trots den väldiga värmen. Det betyder otroligt mycket och en stor drivkraft för mig.

Efter det bar det iväg till Marbella för lite välbehövlig semester. Ladda batterier helt enkelt. Han även med en tur till Fuengirola där de har en vägg som är öppen för allmänheten. Riktigt fett. Fick även med ett verk på årets höstsalong som pågick mellan 13 oktober till 11 november i Kristinehamn. Hoppas ni har hunnit med att besöka utställningen detta år. Många otroligt duktiga konstnärer som ställde ut.

Jag har redan påbörjat arbetet inför kommande säsong. Även en hel del spännande saker som är på g. Lovar att hålla er uppdaterade på mina sociala medier.

På återseende!

/ Hampus

Vernissage, kvarteret Almen 2/8

Vill börja med att rikta ett stort tack till alla er som besökte min och Jessicas vernissage under torsdagen. Hade aldrig kunnat drömma om att det skulle komma såpass mycket folk. Mingel, allsång och magisk stämning under hela kvällen. En riktig braksuccé. Otroligt kul att även få sälja några av mina och Jessicas tavlor på plats i Almen. Tavlorna kommer hänga kvar V33 ut så har ni inte varit och kikat än rekommenderar jag er att ta en tur. Några bilder från kvällen följer nedan. Må bäst!

Graffiti sommarlovsaktiviteter, Arvika

Under gårdagen fick jag äran att vara en del av Arvikas sommarlovsaktiviteter. Barn och ungdomar fick chansen att pröva på graffiti tillsammans med mig. Trots att det var otroligt varmt så tyckte jag att uppslutningen ändå var bra. En väldigt lyckad dag med många glada miner från ungdomarna. Lite bilder från dagen hittar ni nedan. På återseende!

 

Kvarteret Almen V31 & 32

Från och med idag och två veckor framåt hittar ni mina och Jessica Rundhs konstverk i kvarteret Almen. Varför inte ta en fika i Almen och spana in lite konst i det fina sommarvädret? Vi kommer även att ha vernissage den 2 augusti kl 17:00. Varmt välkomna!

Vernissage 16/6

Vill rikta ett stort tack till alla er som besökte mig under lördagens vernissage. Otroligt kul att så många tog sig tiden att kika förbi. En otroligt lyckad dag med andra ord. Hoppas vi ses igen under sommaren. Sommarens öppettiderna hittar ni under fliken ”Utställningar”.

Må bäst!